DJ Ailo & DJ iDJa

konsertti
Sajos
La 17.08 klo 22:30

DJ Ailo x DJ iDJa on täällä!

Ensimmäisestä, 15-vuotiaana soittamastaan keikasta eteenpäin DJ Ailo on ollut matkalla, johon harva saamelaisartisti pystyy vastaamaan. Hän on keikkaillut sekä festivaaleilla että klubeilla ympäri Saamenmaan.
DJ Ailo tunnetaan siitä, että hän tuo karismaa ja adrenaliinia sekä luo kerrassaan hyvän tunnelman missä tahansa hän soittaakin. Hänen musiikissaan yhdistyvät uusin saamelainen musiikki sekä remiksit vanhoista klassikoista.
Ainoana luulajansaamelaisena ammatti-dj:nä, hän haluaa levittää kieltä, iloa ja tanssia musiikkinsa kautta.

DJ iDJa on saamelainen DJ, elektro-artisti ja äänisuunnittelija, jonka tavoitteena on uudistaa saamelaista musiikkia. Musiikissaan hän yhdistää teknologian ja elektron saamelaiseen kulttuuriin siirtääkseen rajoja nykypäivän saamelaisen muusikon työssä.
DJ iDJa on monipuolinen ääniartisti, joka saa varmasti tanssijalat vipisemään uudenaikaisen saamelaisen klubimusiikin tahdissa. Samalla hänen tarkoituksenaan on tehdä tilaa itsetutkiskelulle ja uusien näkökulmien löytämiselle ambientiin keskittyvillä live-kappaleillaan. Hän on myös tuottanut oman Techno Áhčči -taide-/musiikkivideonsa, jota on näytetty elokuvafestivaaleilla ympäri maailman.

Nämä kaksi ystävystä soittivat ensimmäisen kesäfestarikeikkansa vuoden 2022 Riddu Riđđussa ja kertoivat tunnelman olleen uskomaton DJ-kaksikon laittaessa tanssilattian uuteen uskoon!

DJ Ailo
Spotify
Instagram
Facebook
YouTube

Dj iDJa
Spotify
Instagram
Facebook
YouTube